Haberler

Detay

Heybe TV Yayın Hayatına Başladı



Ülkemizde yüksek öğrenim eğitimi alan uluslararası öğrenciler ve Türkiye Mezunları Heybe TV’de buluşuyor. Türkiye’ye ve eğitim hayatına dair bilgilerin paylaşılacağı Heybe Tv, yeni uluslararası öğrencilere yol gösterici olmanın yansıra mezunlar için de hatıraların paylaşıldığı platform özelliği taşıyor.

Başkanlığımızın destekleriyle ülkemizde eğitim hayatını sürdüren uluslararası öğrenciler ve eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine dönen Türkiye Mezunları için kurulan Heybe TV yayın hayatına başladı.  Youtube kanalı üzerinden tüm sosyal mecralarda erişime açık olan Heybe TV ile uluslararası öğrenciler aralarındaki iletişimi arttıracak olurken Türkiye Mezunları ise acı tatlı hatıralarıyla geçmişe yolculuk yapacak. Türkiye’ye ve ülkemizdeki eğitim hayatına dair önemli içeriklerin paylaşılacağı kanal yeni uluslararası öğrencilerin de yol göstericisi olacak.  Ülkemizde eğitim hayatını sürdüren uluslararası öğrenciler tarafından yürütülecek olan Heybe TV, özgür bir platform özelliği taşımanın yanında eğlenceli içerikleriyle de buluşma noktası olacak.

YouTube kanalı olarak oluşturulan Heybe TV, Facebook, Instagram, Twitter ve diğer platformlardan da izleyicilerin beğenisine sunulacak. 


0 Yorum

Bizimle İletişime Geçin 👋

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın.