Haberler

Detay

Moğolistan'da Türkiye Mezunları Futbol Turnuvası Gerçekleştirildi



Bu yıl ikincisi yapılan Moğolistan Türkiye Mezunları Futbol Turnuvası başkent Ulan Batur’da gerçekleştirildi. Altı takımın kıyasıya yarıştığı turnuva renkli görüntülere sahne olurken, müsabakaların sonucunda ise birinciliği Angara takımı elde etti.
 
Moğolistan Türkiye Mezunları Derneği (ATA) tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi yapılan Moğolistan Türkiye Mezunları Futbol Turnuvası başkent Ulan Batur’da gerçekleştirildi. Turnuvaya mezunların oluşturdukları altı takım katıldı. Sekizer kişiden oluşan; Yavaş ve Sakin, Karaman, Polis Akademisi, Kostantin, Angara ve Saat Kulesi takımları 16 dakikalık müsabakalarda yarıştı. Son derece centilmen bir havada gerçekleşen turnuvada mezunlar hem stres attılar hem de aralarındaki bağı güçlendirme fırsatı buldular.
 
Geçen yıl şampiyon olan Polis Akademisi takımı bu yıl ikinci olurken şampiyonluğu Angara takımı aldı. Yavaş ve Sakin isimli takım ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini YTB Kültürel ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanı Memet Kılıç,  5 Nolu Atatürk Okulu Müdürü Gendamsuren Namderai ve ileri gelen mezunlar takdim ettiler. Müsabaka sonunda madalyaların yanı sıra dereceye giren takımlara para ödülü ve ayrıca bir kişiye de en iyi oyuncu ödülü takdim edildi.

0 Yorum

Bizimle İletişime Geçin 👋

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın.