Haberler

Detay

Tebrik!



Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 Zirvesi'nin 2022 yılı dönem başkanlığını Endonezya yürütümektedir. 2010 yılından bu yana, G20 zirvelerine paralel olarak Y20 (Youth-20) Zirveleri de organize edilmektedir. G20 gündemlerini genç liderler de kendi aralarında görüşmekte ve ortak bir bildiri yayınlamaktadırlar. 2022 yılında Endonezya'nın Jakarta ve Bandung şehirlerinde, Temmuz ayında düzenlenecek olan zirve için Endonezya'yı temsil etmek üzere oluşturulan altı kişilik komitede eş-başkan sıfatıyla yer alacak olan, Marmara Üniversitesi 2015 mezunu Budy Sugandi'yi Türkiye Mezunları ailesi olarak tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

Budy SUGANDI

2015 yılında Türkiye'de Marmara Üniversitesi Matematik Öğretmenliği yüksek lisans programını tamamlayan Budy, ülkesine döndükten sonra Klikcoaching adlı bir startup şirketinin girişimcisi olarak eğitim teknolojileri alanında faaliyetlerine devam etmektedir. Klikcoaching, Endonezya'daki uluslararası öğrenci adayları için bir danışmanlık hizmeti sunar, ilgili ülkelerdeki Endonezyalı öğrencilerle adayları bir araya getirerek çevrimiçi bir platform üzerinden tecrübe paylaşımı yapmalarına imkan sağlar. Klikcoaching'in şu anda aralarında Türkiye'nin de olduğu 25'ten fazla ülkede danışmanı var.


Çalıştıkları alanlarda başarı elde etmiş mezunlarımız veya onları tanıyan diğer mezunlarımız, Türkiye Mezunlarının başarı hikayelerini bizimle info@turkiyemezunlari.gov.tr adresi üzerinden paylaşın! Hep birlikte gururlanalım!


0 Yorum

Bizimle İletişime Geçin 👋

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın.